YKSITYISYYDEN TIETOSUOJA

Tietosuojalauseke

Mitä tietoja keräämme?

  • Kun ostat jotain verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoonsa selatessasi laitteen IP-osoitteen, internetselaimen käyttämääsi laitettasi ja laitteen käyttämääsi laitetta.
  • Sähköpostimarkkinointi: Jos saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat verkkokauppamme, uusia myymälöitä ja muita kauppaan liittyviä päivityksiä. 
  • Voit halutessasi koska vain poistua postituslistaltamme. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen. 
  • Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme "cookieita" eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi verkkokaupassamme ja kerää tietoa kävijöistä ja käyntimääristä nettisivuiltamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tähän tietosuojalausekkeeseen.

Miten saamaan sinulta luvan kerätä tietoja?

  • Tuotteiden tilaaminen on mahdollista myös ilman rekisteröintiä. Asiakastilin rekisteröinti ei sido sinua mihinkään. Voit rekisteröidä asiakkaitamme, jolloin saat kaikki verkkokaupan ominaisuudet. Voit myös rekisteröityä uutiskirjeemme saajaksi.
  • Rekisteröityminen tapahtuu klikkaamalla etusivulla kohtaa "Luo tili". Ilmoita asiakkaanrekisterin nimi ja muut pyydetyt tiedot (osoite, puhelin, sähköposti). Samalla annat luvan, että All4You rekisteröi henkilötietosi asiakasrekisteriin. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia. All4You sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.

    Henkilötietolain (523/199) 10 §, rekisteriseloste:

    Rekisterinpitäjä

    All4You (Y-tunnus 2866742-1)

    Hannele Korpela
    Tervakukkatie 46 C 20
    90580 Oulu

    Rekisteriasioita hoitava taho:

    All4You

    Rekisterin nimi
    All4You verkkokaupan asiakasrekisteri

    Rekisterin pidämisen peruste: Henkilö on rekisteröity All4You-verkkokaupan asiakkaaksi.

    • Kun annat meille henkilökohtaisen tietojesi verkkokaupassa (esim. Varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palauttaa tilauksen), oletamme, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
    • Jos tarvitset henkilökohtaisia ​​tietoja jotain muuta kuin edellä mainitut toimenpiteet, kuten esimerkiksi markkinointi, kysy sinulta lupaa joko suoraan tai antaa sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja.

    Miten voit kieltää meitä käyttämästäsi tietojasi? 

    • Sen jälkeen kun olet jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olette suostuneet esim. Ottamaan vastaan ​​sähköpostimarkkinointia, voit muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa sinun suostumuksen antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa sen suostumuksen ottamalla yhteyttä meihin hannele@all4you.fi tai lähettämällä postia osoitteeseen


    All4You

    Hannele Korpela

    Tervakukkatie 46 C 20

    90580 Oulu

    • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin jos laki vaatii, tai jos sinä loukkaat verkkokauppamme tietosuojalauseketta.

    Minne tallennatte keräämänne tietoja?

    • Verkkokauppa-alustamme Shopify:ssa. Shopify tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jolla myymme tuotteita ja palveluita sinulle.
    • Asiakkaidemme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn tietojärjestelmään, tietokantoihin ja Shopify-verkkokauppa-alustan tallennustilaan. Tietosi on turvassa, koska ne on tallennettu palomuurin taakse. Lisätietoja tästä löydät  täältä (englanniksi).

    Miten turvaamme verkkokaupassamme hyviä vierailijoiden tietoja?

    • Suojataksemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että henkilötiedot eivät vaarannu, että niitä ei käytetä väärin, niitä ei pääse käsiksi tai paljasteta, muokata tai tuhota.
    • Jos annat meille maksutapahtuman yhteydessä luottokortittietosi, tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa. Noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme muita alalla yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

    Käytämmekö evästeitä?

    • Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan avulla (jos olet sallinut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa kävijän käyttämä selain ja kerätä tietyntyyppisiä tietoja. Evästeet esim. auttaa sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.
    • Evästeet lisäksi auttaa meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustoa edellisistä tai nykyisestä vierailustasi. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustolla tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.
    • Käytämme evästeistä saamiamme tietoa markkinoinnin parempaan kohdentamista. 
    • Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä VOIT lukea lisää  täältä (englanniksi).

    Kolmannen osapuolen palvelut ja linkit

    • Tavanomaisessa tilanteessa kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan ​​niiden tarpeiden rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun käytön parhaaksi.
    • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtumat suorittajat käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tarvittavat tiedot tapahtumista. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet. Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään PayPalin ja Checkout Finland Oy: n suojatussa ja salatussa järjestelmässä, maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita jne. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.
    • Suosittelemme, että tutustut myös käytämänsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, miten he käyttävät henkilötietojasi.
    • Huomaa, että jotkut palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asiat. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käytämässä verkkokaupassa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueella.
    • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukselle, et enää ole verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

    Muutokset tietosuojalausekkeeseemme

    • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja ajoittain ajoittain tarkistaa, onko tämä lausunto muutoksia. Kun tämä tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.
    • Jos verkkokauppamme yhdistää tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita.
    • Tämä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 15.5.2018.

    Kysymykset ja palaute

    • Jos haluat päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinun tietoja, mitä verkkokauppamme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse hannele@all4you.fi tai postitse:

    All4You

    Hannele Korpela

    Tervakukkatie 46 C 20

    90580 Oulu